Rólunk

Tisztelt Érdeklődő!

A HU-BE Solutions Kft. 2018-ban alakult. Fő tevékenységi körünk egyedi online megoldások fejlesztése (weboldalak, vállalatirányítási rendszerek, mobil applikációk, IoT rendszerek), melyben több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek fejlesztőink. Rendszereinket saját fejlesztésű php keretrendszerrel készítjük. Nagy előnye, hogy egyik projektünket sem kell nulláról kezdeni és nem kell alárendelnünk magunkat más rendszerek megkötéseinek, korlátainak. Mindent a megrendelőink igényeihez szabhatunk. Alkalmazott technológiák: Html, Css, Js, Php, Pgsql, Jquery, mvc, oop...

 

A "klasszikus" online megoldások mellett (mint weboldalak, webshopok) rendelkezünk saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerrel, IoT keretrendszerrel és fejlesztünk cross paltform mobil alkalmazásokat is.

Az általunk szállított egyedi megoldások igen változatosak. Weboldalaktól kezdve a méhkaptár figyelésen át a flottakövetésig számos problémára találtunk már informatikai megoldást.

2020 elején az informatikai üzletág mellett elindult fuvarozási üzletágunk is. Így a "szlogenünk" már nem csak képletesen értelmezhető, hanem a szó szoros értelmében is szállítjuk partnereinknek a megoldást :).

Határozza meg a problémát, mi szállítjuk a megoldást!

Fülöp György - ügyvezető, vezető fejlesztő

Termékek, szolgáltatások

Következő szekcióban betekintést nyerhet a Hu-Be Solutions szolgáltatásaiba. Fontos megjegyezni, mivel egyedi szoftverfejlesztés, egyedi problémák megoldása a fő irányvonal, ezért ha nem találja az Ön által keresett megoldást, akkor is nyugodtan keressen minket. Ha IT eszközökkel megoldható, akkor mi szállítjuk a megoldást!
tárhely + levelezés
weboldal/webshop/portál
Vállalatirányítás
Egyedi szoftverfejlesztés / IoT

WEBTárhely + levelezés

Ügyfeleink számára korszerű szerverkörnyezetet biztosítunk az általunk fejlesztett rendszerek hostolásához. Igény szerint lehetőség van nem általunk fejlesztett rendszerek (pl.: weboldal) hostolására is.

Tárhelyekhez igény esetén plusz költség nélkül biztosítunk pop3/imap postafiókot (max 3db, max 500mb)

Referenciák, tapasztalat
Biztonsággal nyújtunk tárhelyszolgáltatást többek közt önkormányzatoknak, valamint vállalatirányítási rendszereknek is. Ezáltal alapfeltétel a biztonságos, megbízható működés.
Technikai részletek
Naprakész, GDPR ready szerverparkunkban virtualizált környezetben, linux alapú szervereken, gyors ssd háttértárakon kerülnek kialakításra a tárhelyek.
Címszavakban: #ubuntu #ispconfig #apache2 #mysql #postgresql #php7.2 #roundcube
Árak
18.000 Ft + áfa / év-től
Csomag tartalma: 2Gb webtárhely, mysql adatbázis, 3 postafiók (max 500mb)

weboldal/webshop/portál

Weboldalaink saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerrel készítjük. Ennek a keretrendszernek köszönhetően akár Ön is egyszerűen frissítheti oldalait, kezelheti ügyfeleit, vagy megtekintheti oldala statisztikai adatait. Másik előnye a saját keretrendszernek, hogy az ebből adódó technikai megkötések nélkül teljesíthetjük a megrendelő kívánságait.

Referenciák, tapasztalat
Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk weboldalak, webshopok fejelsztésében. Mindig igyekszünk követni a fejlődő trendeket és megfelelni a legújabb szabványoknak.
#bataszek.hu #crimper-tech.eu
Technikai részletek
Alkalmazott technikák, programozási nyelvek: Html, Css, Js, Php, Pgsql, Jquery...
Árak
Weboldal egyszeri 80.000 Ft + áfától, vagy havi 5.000 Ft + áfától
Csomag tartalma: Pár menüpontos bemutatkozó oldal, kapcsolat űrlappal, admin felülettel.

Webshop egyszeri: 120.000 Ft + áfától, vagy havi 8.000 Ft + áfától
Csomag tartalma: Egy egyszerű "fogd és vidd" webshop felépítése. Admin felület, termékek kategorizálása, felhasználó azonosítás

Vállalatirányítás

Megoldásunk egy komplett vállalatirányítási rendszer, melyet kezdetben saját részre fejlesztettünk. A fejlesztés során sok hasonló rendszer is tesztelésre került, ám hamar kiderült, hogy egyik rendszer sem képes önmagában kielégíteni sok piaci igényt. Ezért a fejlesztés folyamán ügyeltünk arra, hogy a lehető legjobban lefedjük ügyfeleink igényeit. Fontos része a rendszernek a modulos felépítés, mely lehetővé teszi, egy cég számára nem kívánatos funkció kivételét, ezáltal költséget csökkentve. Vállalatirányítási rendszerünk böngésző alapú így Ön bárholy bármilyen ekszköz böngészőjéből el tudja érni a szoftvert.

Referenciák, tapasztalat
Projektjeink során tapasztalatot szereztünk gyártásban, kereskedelemben, ingatlanközvetítésben, áruszállításban, élelmezésben működő vállalatok vállalatirányítási rendszereinek megtervezésében valamint kivitelezésében.
Technikai részletek
Modulok:
 • crm
 • Pénzügy
 • Beszerzés
 • Értékesítés
 • Gyártás
 • Raktárkezelés
 • Munkaidő nyilvántartás
 • Hibajegy kezelés
 • Folyamat management
 • Dokumentum kezelés
 • Flottakövetés
Árak
Egyszeri 500.000 Ft + áfától, vagy havi 20.000 Ft + áfától (használt modulok és felhasználószám függvénye)


Egyedi szoftverfejlesztés / IoT

Van egy szokatlan, innovatív ötleted? A kivitelezésben mindenképpen, szükség esetén az ötlet véglegesítésében is tudunk segíteni. Legyen szó egyedi online/mobil applikációról, vagy esetleg "okos megoldásokról" (IoT).

Referenciák, tapasztalat
Részt vettünk számos innovációs projektben. Több saját elképzelésünket az EU is innovatívnak találta és támogatásban részesítette. Következő füleken látható pár projekt, melyekhez kapcsolódtunk:
SmartHives
Ötletgazdája és vezető fejlesztője a Hu-Be Solutions alapítója. A smarthives egy táv kaptáfelügyeleti rendszer, a méhészeket hivatott segíteni mindennapi munkájukban. A magyarországi értékesítésben a Hu-Be Solutions Kft. is részt vesz, vásárlási szándékkal keress bizalommal!
smarthives.eu
SmartFodder
Okos csíráztató. Innovatív takarmányozási rendszer. Okos szenzorok segítségével teremti meg az optimális feltételeket takarmánycsíra előállításához. Szerver oldali feladatok elvégzéséért a Hu-Be Solutions alapítója volt a felelős vezető fejlesztőként. A magyarországi értékesítésben a Hu-Be Solutions Kft. is részt vesz, vásárlási szándékkal keress bizalommal!
smartfodder.eu
HuBeTrack
Hu-Be Solutions flotta és eszközkövető rendszere. Magánszemélyként akár telefonod, okosórád is követheted. Vállalatok pedig gépjármű flottájuk követésére, valamint áruszállítást modernizáló, könnyítő feladatokra használhatják.
hubetrack.hu

Keress fel minket!

Ha úgy érzed, tudunk segíteni, vagy csak kérdeznél, keress minket bátran!
Küldés